ODENSE Logo professionel

Marcipankonfekt med Mini Perler

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 16 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 16 stk.:

Sådan gør du

  1. Rul marcipanen ud på en tykkelse af 1 cm.
  2. Stik eller skær konfektstykker ud i ønsket størrelse.
  3. Smelt hvid overtræk og dyp konfektstykkerne heri.
  4. Pynt med Mini Perler med det samme, inden overtrækket sætter sig.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.