ODENSE Logo professionel

Marcipanæg med vanilje og citron

Marcipanæg med vanilje og citron, er lavet med ODENSE Æggerulle og dyppet med ODENSE Æggedypperen.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 40 stk.:

Sådan gør du

Ingredienserne blandes sammen. 

Marcipanstykker på ca. 24/45 g pr. stk. rulles i mellem/stor æggerulle.

Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn inden de sættes på ODENSE Æggedypper, og dyppes i tempereret hvid chokolade. 

Sigt med Guldstøv på toppen.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.