Marcipanæg med vanilje og citron
Marcipanæg med vanilje og citron, er lavet med ODENSE Æggerulle og dyppet med ODENSE Æggedypperen.
Ingredienser
- 1000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg eller
- 1000 g ODENSE Økologisk Mandelråmasse 55% - 5 kg
- 15 g Vaniljepasta
- 20 g Citronpasta
Pynt
- 300 g ODENSE Hvide chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 5 g ODENSE Guld Støv - 5 g
Sådan gør du
Ingredienserne blandes sammen.
Marcipanstykker på ca. 24/45 g pr. stk. rulles i mellem/stor æggerulle.
Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn inden de sættes på ODENSE Æggedypper, og dyppes i tempereret hvid chokolade.
Sigt med Guldstøv på toppen.