Marcipanæg med valnød og appelsin
Marcipanæg med valnød, appelsin og ODENSE Mandelråmasse Valencia, som er lavet med ODENSE Æggerulle og dyppet med ODENSE Æggedypperen.
Ingredienser
- 1000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg eller
- ODENSE Økologisk Marcipan - 1 kg eller
- Original ODENSE Marcipan 400 g
- 70 g Valnødder
- 12 g Appelsinpasta
Pynt
- 300 g ODENSE Overtræk Lys RA/MB - 1 x 2,5 kg
Sådan gør du
Ingredienserne blandes sammen.
Marcipanstykker på ca. 24 g. stk. rulles til æggeform i mellem æggerulle. Marcipanæggene stilles på plade, så overfladen tørrer op i minimum 1 døgn, inden de dyppes i lys overtræk og pyntes med hakkede valnødder.
Tip
Marcipanæg kan laves med flere forskellige smage og sælges i støbte chokoladeæg, eller pakkes som søde værtindegaver.