Marcipanæg med passion og rom
Marcipanæg med syrlig passion og dyb rom smag. Dyppet i hvid chokolade og penslet med guldstøv.
Ingredienser
- 1000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg eller
- 1000 g ODENSE Økologisk Mandelråmasse 55% - 5 kg
- 20 g Frysetørret Passionspulver
- 10 g Rom
Pynt
- 300 g ODENSE Hvide chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 1 g ODENSE Guld Støv - 5 g
Sådan gør du
Ingredienserne blandes sammen.
Marcipanstykker på ca. 24/45 g pr. stk. rulles til æggeform i mellem/stor æggerulle. Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn, inden de sættes på ODENSE Æggedypper og dyppes i tempereret hvid chokolade.
Sigt med guldstøv på toppen.