Marcipanæg med nougat
Marcipanæg med nougat er lavet med ODENSE Æggerulle og dyppet med Æggedypperen fra Odense Marcipan.
Ingredienser
- 1000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg eller
- 1000 g ODENSE Økologisk Mandelråmasse 55% - 5 kg
- 400 g ODENSE Nougat 1 - 1 kg
Pynt
- 500 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g
Sådan gør du
Ingredienserne blandes sammen.
Rul marcipanen til en lang pølse og fordel stænger af nougat i midten. Saml marcipanen om nougaten.
Marcipanstykker på ca. 24/45 g pr. stk. rulles i mellem/stor æggerulle.
Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn inden de sættes på ODENSE Æggedypper, og dyppes i tempereret mørk chokolade.
Æggene kan med fordel sættes på køl 1 time inden de overtrækkes, så de ikke glider af æggedypperen.
Pyntes med striber af mørk chokolade.