ODENSE Logo professionel

Marcipanæg med nougat

Marcipanæg med nougat er lavet med ODENSE Æggerulle og dyppet med Æggedypperen fra Odense Marcipan.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 40 stk.:

Sådan gør du

Ingredienserne blandes sammen. 

Rul marcipanen til en lang pølse og fordel stænger af nougat i midten. Saml marcipanen om nougaten.

Marcipanstykker på ca. 24/45 g pr. stk. rulles i mellem/stor æggerulle.

Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn inden de sættes på ODENSE Æggedypper, og dyppes i tempereret mørk chokolade. 

Æggene kan med fordel sættes på køl 1 time inden de overtrækkes, så de ikke glider af æggedypperen.

Pyntes med striber af mørk chokolade.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.