Marcipanæg med mandel og tranebær
Marcipanæg med mandel, tranebær og ODENSE Mandelråmasse Valencia, som er lavet med ODENSE Æggerulle og dyppet med ODENSE Æggedypperen.
Ingredienser
- 1000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
- 80 g Ristede ODENSE Mandelsplitter - 1 kg
- 80 g Tørrede Tranebær
- 10 g Rom
Pynt
- 300 g ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg
Sådan gør du
Ingredienserne blandes sammen.
Marcipanklumper på ca. 25 g pr. stk. rulles til æggeform i lille æggerulle.
Marcipanæggene stilles på plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn, inden de dyppes i mørk overtræk og pyntes med hakkede mandler. Vægt pr. stk. er ca. 30 g.