Marcipanæg med kirsebær og mandel
Marcipanæg med ristede mandler og fyldige kirsebær. Dyppet i mørk chokolade og drysset med hakkede mandelstykker.
Ingredienser
- 1000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
- 100 g Hakkede Amarenabær
- 50 g Ristede ODENSE Mandelsplitter - 1 kg
Pynt
- 300 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 40 g Hakkede ODENSE Mandler med hinder - 1 kg
Sådan gør du
Ingredienserne blandes sammen.
Marcipanstykker på ca. 24/45 g pr. stk. rulles til æggeform i mellem/stor æggerulle.
Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn, inden de sættes på ODENSE Æggedypper, og dyppes i mørk chokolade.
Pyntes med hakkede mandelstykker på toppen.