ODENSE Logo professionel

Marcipanæg med appelsin

Marcipanæg med appelsinkompot og ODENSE Mandelråmasse Valencia, som er lavet med ODENSE Æggerulle og dyppet med ODENSE Æggedypperen.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 44 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 44 stk.:

Sådan gør du

Marcipan og appelsinkompot æltes sammen og marcipanen rulles til en pølse.

Del marcipanen i stykker af ca 25 g (mellem æggerulle) eller 45 g (stor æggerulle) og rul dem i ODENSE Æggerulle.

Lad marcipanæggene tørre op på overfladen, et døgn, inden de dyppes i tempereret mørk chokolade, med ODENSE Æggedypper og pyntes færdig med tørret appelsinskal.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.