ODENSE Logo professionel

Marcipanæg med Amarena

Marcipanæg med lækker Amarena, som er lavet med ODENSE Æggerulle og dyppet med ODENSE Æggedypperen.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 25 stk.:

Sådan gør du

Ingredienserne blandes sammen og marcipanen rulles til pølser, og deles i lige store stykker af ca. 42 g.
Op til 5 stykker rulles i ODENSE stor Æggerulle.

Lad marcipanæggene tørre min. 1 døgn, før de sættes på ODENSE Æggedypper. Tryk dem godt ned, så spydet får fat. Vend æggedypperen for at tjekke at æggene sidder fast inden de dyppes i tempereret mørk chokolade.

Pynt æggene umiddelbart efter dypning med ristede mandelflager.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.