Marcipanæg med Amarena
Marcipanæg med lækker Amarena, som er lavet med ODENSE Æggerulle og dyppet med ODENSE Æggedypperen.
Ingredienser
- 1000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
- 100 g ODENSE Mandelflager - 1 kg (hakket og ristet)
- 100 g Amarenabær (finthakket)
- 15 g Cognac
Pynt
- 300 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 15 g ODENSE Mandelflager - 1 kg (hakket og ristet)
Sådan gør du
Ingredienserne blandes sammen og marcipanen rulles til pølser, og deles i lige store stykker af ca. 42 g.
Op til 5 stykker rulles i ODENSE stor Æggerulle.
Lad marcipanæggene tørre min. 1 døgn, før de sættes på ODENSE Æggedypper. Tryk dem godt ned, så spydet får fat. Vend æggedypperen for at tjekke at æggene sidder fast inden de dyppes i tempereret mørk chokolade.
Pynt æggene umiddelbart efter dypning med ristede mandelflager.