ODENSE Logo professionel

Marcipan-nougat stykker med Choko Karamel

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 32 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 32 stk.:

Sådan gør du

  1. Rul marcipanen tyndt ud og fordel nougat i skiver på halvdelen af marcipanen.
  2. Læg den anden halvdel af marcipanen over nougaten og rul det hele sammen, så du ender med en tykkelse på ca. 1 cm.
  3. Skær konfekten i ønsket størrelse og dyp i smeltet mørk overtræk.
  4. Pynt med Choko Karamel inden overtrækket sætter sig.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.