Marcipan-lakridstrøffel stænger
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 18 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 18 stk.:
- 150 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 200 g Piskefløde
- 200 g ODENSE Overtræk Hvid - 1 x 2,5 kg
- 6 g Lakridspulver
- 200 g ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg
- 5 g Kakao
- 5 g Lakridspulver
Sådan gør du
- Marcipanen rulles ned på 4 mm og lægges i bunden af konfektbakken på bagepapir(12 x 46 cm).
- Piskefløden koges op og hældes over den hvide chokolade og det omrøres til chokoladen smelter. Lakridspulver blendes i cremen og det sættes på køl til næste dag.
- Lakridscremen røres op med smeltet hvid chokolade. Trøflen smøres på marcipanbunden og kakaopulver blandet med lakridspulver sigtes over trøflen og formen stilles på køl.
- Fyldet vendes ud af formen og marcipanbunden smøres med tempereret mørk chokolade. Inden chokoladen størkner helt skæres pladen i stænger på ca. 2 cm i bredden eller i ønsket størrelse