ODENSE Logo professionel

Marcipan-lakridstrøffel stænger

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 18 stk.:

Sådan gør du

  1. Marcipanen rulles ned på 4 mm og lægges i bunden af konfektbakken på bagepapir(12 x 46 cm).
  2. Piskefløden koges op og hældes over den hvide chokolade og det omrøres til chokoladen smelter. Lakridspulver blendes i cremen og det sættes på køl til næste dag.
  3. Lakridscremen røres op med smeltet hvid chokolade. Trøflen smøres på marcipanbunden og kakaopulver blandet med lakridspulver sigtes over trøflen og formen stilles på køl.
  4. Fyldet vendes ud af formen og marcipanbunden smøres med tempereret mørk chokolade. Inden chokoladen størkner helt skæres pladen i stænger på ca. 2 cm i bredden eller i ønsket størrelse

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.