Konfektstykker - en ODENSE klassiker
Ingen jul uden hjemmelavet konfekt!
Bring konfekten helt frem på disken eller i montren i hele julemåneden. Frist med smagsprøver. Sælg den hjemmelavede julekonfekt i små æsker eller cellofanposer.
Se også videoen om vores Mandelråmasse Valencia herunder.
Ingredienser
- 950 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg eller
- ODENSE Økologisk Marcipan - 1 kg eller
- Original ODENSE Marcipan 900 g
- 625 g ODENSE Nougat 1 - 1 kg
- 315 g ODENSE Mandelflager - 1 kg (ristede)
- 315 g ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg eller mørk chokolade
- ODENSE Bronze Støv - 5 g
- ODENSE Guld Støv - 5 g
- ODENSE Rosa Støv - 5 g
Sådan gør du
Rul marcipanen ned på 5 mm, og læg i en kantplade med bagepapir.
Smelt nougat ganske let og bland mandlerne i.
Hæld nougatmassen over marcipanen og fordel den, uden at knuse mandlerne for meget.
Sæt på køl i ca. 30 min., eller indtil den er fast.
Tag ud fra køl og vend ud af kantpladen.
Smelt mørk overtræk/temperer mørk chokolade og smør over marcipanbunden.
Vend pladen, så chokoladesiden vender nedad, og pensel med ODENSE Støv på toppen.
Skær ud i ønsket konfektstørrelse fx 3 x 3 cm.
Tip
Tilbyd fx bestilling af konfekt, til de mange, der har svært ved at nå det selv. Tilbyd æsker med 24 stykker til kalenderpakker eller en mindre portion.
Konfekten kan laves i flere varianter med fx hasselnøddeflager og mælkechokolade, eller pistacienødder og hvid chokolade.