ODENSE Logo professionel

Konfektstykker - en ODENSE klassiker

Ingen jul uden hjemmelavet konfekt!

Bring konfekten helt frem på disken eller i montren i hele julemåneden. Frist med smagsprøver. Sælg den hjemmelavede julekonfekt i små æsker eller cellofanposer.

Se også videoen om vores Mandelråmasse Valencia herunder.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 221 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 221 stk.:

Sådan gør du

Rul marcipanen ned på 5 mm, og læg i en kantplade med bagepapir.

Smelt nougat ganske let og bland mandlerne i.

Hæld nougatmassen over marcipanen og fordel den, uden at knuse mandlerne for meget.

Sæt på køl i ca. 30 min., eller indtil den er fast.

Tag ud fra køl og vend ud af kantpladen.

Temperer mørk chokolade og smør over marcipanbunden.

Vend pladen, så chokoladesiden vender nedad, og pensel med ODENSE Støv på toppen.

Skær ud i ønsket konfektstørrelse fx 3 x 3 cm.

Tip

Tilbyd fx bestilling af konfekt, til de mange, der har svært ved at nå det selv. Tilbyd æsker med 24 stykker til kalenderpakker eller en mindre portion.

Konfekten kan laves i flere varianter med fx hasselnøddeflager og mælkechokolade, eller pistacienødder og hvid chokolade. 

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.