Konfekt med pistacie og orange
Nem og hurtig julekonfekt
Dine kunder har travlt op til jul, men jules skal der. Ingen vil gå ned på konfekt. Så bring konfekten helt frem i butikken på disken eller i montren i julemåneden. Frist med små smagsprøver. God fornøjelse med julerierne.
Ingredienser
- 350 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg eller
- 350 g ODENSE Økologisk Mandelråmasse 55% - 5 kg
- 300 g ODENSE Nougat 1 - 1 kg
- 20 g Appelsinskal
- 100 g Pistaciekerner (ristede)
- 400 g ODENSE Mælkechokoladeknapper RA/MB, 150 g (til toppen og bunden)
Sådan gør du
Rul marcipanen ned på 4 mm og læg i ODENSE Konfektbakke med bagepapir i bunden.
Smelt nougat og tilsæt appelsinskal og pistaciekerner.
Fordel massen på marcipanen.
Lad konfekten sætte sig helt på køl og vend den ud.
Smør toppen og marcipanbunden med tempereret lys chokolade og skær konfekten ud i tern af 3x3 cm.
Tip
Sælg den hjemmelavede julekonfekt i små æsker eller cellofanposer med 2 af hver smag, og husk at pynte poser eller æsker.
Pynt fx med små guldstjerner, til-og-fra kort eller små julehjerter. Det løfter indtrykket.