ODENSE Logo professionel

Konfekt med pistacie og orange

Nem og hurtig julekonfekt

Dine kunder har travlt op til jul, men jules skal der. Ingen vil gå ned på konfekt. Så bring konfekten helt frem i butikken på disken eller i montren i julemåneden. Frist med små smagsprøver. God fornøjelse med julerierne.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 60 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 60 stk.:

Sådan gør du

Rul marcipanen ned på 4 mm og læg i ODENSE Konfektbakke med bagepapir i bunden.

Smelt nougat og tilsæt appelsinskal og pistaciekerner.

Fordel massen på marcipanen.

Lad konfekten sætte sig helt på køl og vend den ud.

Smør toppen og marcipanbunden med tempereret lys chokolade og skær konfekten ud i tern af 3x3 cm.

Tip

Sælg den hjemmelavede julekonfekt i små æsker eller cellofanposer med 2 af hver smag, og husk at pynte poser eller æsker.

Pynt fx med små guldstjerner, til-og-fra kort eller små julehjerter. Det løfter indtrykket.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.