ODENSE Logo professionel

Konfekt julekugler med kaffesmag

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 32 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 32 stk.:

Sådan gør du

  1. Marcipan med kaffesmag: Marcipan og kaffepasta blandes godt sammen, og rulles ud til ca. 8 mm i tykkelsen. Stikkes ud med en rund udstikker nr. 8, Ø 6 cm., og lægges til tørre i min. 1 døgn inden de dyppes i chokolade.
  2. Mørk overtræk smeltes over vandbad eller i mikroovn. Dyp hele kaffeoblaten ned i det mørke overtræk med en dyppegaffel, og sæt oblaten over på et stykke bagepapir.
  3. Forslag til 3 afpyntninger:
    1. Drys guld støv på toppen imens overtrækket stadigvæk er vådt. Brug evt. pensel til at samle støvet op fra bøtten.
    2. Når det mørke overtræk har sat sig, pensles med en stor blød pensel, toppen af oblaten med rosa støv.
    3. Når det mørke overtræk har sat sig, skraveres toppen af oblaten med lys overtræk, så det giver et flot mønster.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.