ODENSE Logo professionel

Klassisk påskeæg med nougat

Hjemmelavede klassiske marcipanæg med nougat - nemt og enkelt med ODENSE Æggerulle mellem (40 cm). Den søde fristelse til påskebordet.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 16 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 16 stk.:

Sådan gør du

  1. Rul marcipanen til en lang pølse og tryk en fordybning i midten. Læg strimler af 200 g kold nougat i fordybningen. Rul pølsen sammen og skær i 16 lige store stykker. Tril til påskeæg i hånden eller brug evt. ODENSE Æggerulle mellem (40 cm). Lad gerne æggene hvile til dagen efter, under en plastikpose.
  2. Overtræk med 200 g smeltet lys overtræk og pynt med smeltet mørk overtræk.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.