ODENSE Logo professionel

Hvid trøffelkugle

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 90 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 90 stk.:

Sådan gør du

  1. Fløde og honning koges op. Hældes over chokoladen og omrøres til chokoladen er smeltet. Stilles til hærdning, til dagen efter.
  2. Trøffelmassen formes til kugler, evt. med en portionsske og sættes køligt, til de er faste.
  3. Trøffelkuglerne overtrækkes med smeltet hvid overtræk, ved at dyppe dem eller rulle dem i hånden.
  4. Trøffelkuglerne skal overtrækkes 3 gange, for at lukke trøflen inde og opnå en holdbarhed op til 3 uger.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.