ODENSE Logo professionel

Hjemmelavede påskeæg med citronlikør

Hjemmelavede påskeæg med Limoncello Citronlikør er en glimrende kombination, og du får opskriften lige her! Påskeæggene er friske - og de passer perfekt til påske. Æggene overtrækkes med mørk chokolade og pyntes med citronskal, og så kan de holde hele påsken (en uge) på køl.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 12 stk.:

Sådan gør du

Rør marcipanen med Limoncello eller anden citronlikør, citronskal og flormelis. Form marcipanen til 12 æg, brug gerne lidt flormelis på hænderne, eller brug ODENSE Æggerulle til at trille æggene (40 cm), og sæt dem på bagepapir. Lad gerne æggene hvile til dagen efter, under en plastikpose.

Smelt mørk overtræk og overtræk æggene med chokoladen og sæt dem på bagepapir.

Smelt den hvide overtræk forsigtigt over vandbad, og fyld i sprøjtepose. Sprøjt tynde striber af hvid overtræk på de størknede æg.

Drys med en smule revet citronskal. Servér æggene når chokoladen er stivnet.

Tip

Æggene kan holde sig i mindst 1 uge. Pak dem forsigtigt i en lufttæt bøtte og opbevar dem ved stuetemperatur.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.