Guldkugler
Guldkugler til alle anledninger - sælg fx i ODENSE Tinæske eller ODENSE Sort æske med indlæg til 9 eller 18 stk.
Ingredienser
- 1200 g ODENSE Økologisk Mandelråmasse 55% - 5 kg
- 100 stk. Amarenabær
- 600 g ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg
- 10 g ODENSE Guld Støv - 5 g
Sådan gør du
Marcipanen rulles ud i lange stænger, ca. 2 cm i diameter, og skæres ud i stykker af 12 g.
Pres tommelfingeren ned i midten af marcipanen og placér et amarena kirsebær i hullet. Luk til, og tril til små kugler.
Det mørke overtræk smeltes over vandbad eller i mikroovnen. Dyp amarenakuglerne i mørk overtræk, og sæt over på et stykke bagepapir.
Amarenakuglerne trilles i guldstøv, når overtrækken har sat sig.