Crispy chokoladekonfekt
Nem og hurtig julekonfekt
Dine kunder har travlt op til jul, men jules skal der. Ingen vil gå ned på konfekt. Så bring konfekten helt frem i butikken på disken eller i montren i julemåneden. Frist med små smagsprøver. God fornøjelse med julerierne.
Ingredienser
- 350 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg eller
- 350 g ODENSE Økologisk Mandelråmasse 55% - 5 kg
- 100 g Piskefløde
- 200 g ODENSE Hvide chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 100 g ODENSE Mandler uden hinder - 1 kg (ristede)
- 40 g ODENSE Mix Knas 200 g eller anden crunch
- 200 g ODENSE Hvide chokoladeknapper RA/MB, 150 g (til bunden)
Sådan gør du
Rul marcipanen ned på 4 mm og læg i ODENSE Konfektbakke med bagepapir i bunden.
Kog fløden op og hæld over den hvide chokolade. Rør til al chokoladen er smeltet. Tilsæt de ristede mandler.
Fordel massen på marcipanen og pynt med ODENSE Mix Knas eller anden crunch mix.
Lad konfekten sætte sig helt på køl og vend den ud.
Smør marcipanbunden med tempereret hvid chokolade og skær konfekten ud i 3x3 cm.
Tip
Sælg den hjemmelavede julekonfekt i små æsker eller cellofanposer med 2 af hver smag, og husk at pynte poser eller æsker.
Pynt fx med små guldstjerner, til-og-fra kort eller små julehjerter. Det løfter indtrykket.