ODENSE Logo professionel

Toscamasse med hasselnødder

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4050 g:
    g
Opskrift er beregnet til 4050 g:

Sådan gør du

Fløde, sukker, smør, glukose og honning koges i 20-22 min.

Hasselflager, mandelsplitter, hasselnødder og mandler blandes i massen og ristes med i 1 min. Køles lidt af, inden det lægges på bunden.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.