ODENSE Logo professionel

Sommer-mazarinmasse med citron

Grundopskrift til Sommertærter 2017.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4330 g:
    g
Opskrift er beregnet til 4330 g:
  • 1000 g ODENSE Bitter 00 - 1 kg
  • 1000 g Sukker
  • 1000 g Blødt Smør eller
  • 1000 g Røre margarine
  • 1000 g Past. æg
  • 150 g Hvedemel
  • 180 g Citronpasta

Sådan gør du

ODENSE Bitter 00 og sukker køres sammen.

Smør/røremargarine tilsættes af 3 omgange.

Helæg tilsættes af 3 omgange og mel tilsættes med sidste omgang æg.

Dette giver en lettere mazarinmasse, reducerer mængden pr. tærte, men har samme gode mazarinsmag.

Mazarinmassen tilsættes citronpasta efter melet er tilsat.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.