ODENSE Logo professionel

Sommer-mazarinmasse

Grundopskrift til Sommertærter fra 2017.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8200 g:
    g
Opskrift er beregnet til 8200 g:
  • 2500 g ODENSE Bitter 00 - 5 kg
  • 1200 g Sukker
  • 1700 g Margarine (tempereret)
  • 1400 g Æg
  • 500 g Past. æggehvider
  • 500 g Sukker
  • 400 g Hvedemel

Sådan gør du

Masse, sukker, blød røremargarine og helæg røres sammen.

Æggehvide og sukker piskes til marengs og mænges skiftevis med hvedemelet i mazarinmassen.

Dette giver en lettere mazarinmasse, reducerer mængden pr. tærte, men har samme gode mazarinsmag.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.