ODENSE Logo professionel

Silkmousse

Silkmoussen er udviklet i ODENSE Fagcenter, hvor vi året rundt udvikler og forbedrer opskrifter. Silkmoussen er tilsat avokado for at få en silkeblød konsistens, men smagen minder fortsat om en klassisk hvid chokolademousse med et syrligt tvist af lime.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 3162 g:
    g
Opskrift er beregnet til 3162 g:
  • 12 g Husblas (6 bl.)
  • 1000 g Optøet Avokadotern (alternativt kan der bruges samme mængde piskefløde, hvis avokado vil undlades)
  • 150 g Lime (saft)
  • 1000 g ODENSE Hvide chokoladeknapper RA/MB, 150 g
  • 1000 g Piskefløde

Sådan gør du

Sæt husblas i blød i koldt vand. 

Blend avokadotern med limesaft og varm det forsigtigt op.

Tilsæt husblas og hæld over chokoladen.

Blend til en homogen masse og afkøl til ca. 40°C grader.

Pisk fløden til let skum og vend i avokadocremen.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.