Silkmousse
Silkmoussen er udviklet i ODENSE Fagcenter, hvor vi året rundt udvikler og forbedrer opskrifter. Silkmoussen er tilsat avokado for at få en silkeblød konsistens, men smagen minder fortsat om en klassisk hvid chokolademousse med et syrligt tvist af lime.
Ingredienser
- 12 g Husblas (6 bl.)
- 1000 g Optøet Avokadotern (alternativt kan der bruges samme mængde piskefløde, hvis avokado vil undlades)
- 150 g Lime (saft)
- 1000 g ODENSE Hvide chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 1000 g Piskefløde
Sådan gør du
Sæt husblas i blød i koldt vand.
Blend avokadotern med limesaft og varm det forsigtigt op.
Tilsæt husblas og hæld over chokoladen.
Blend til en homogen masse og afkøl til ca. 40°C grader.
Pisk fløden til let skum og vend i avokadocremen.