ODENSE Logo professionel

Mazarinmasse med kanel

Grundopskrift til Sommerkatalog 2019.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1950 g:
    g
Opskrift er beregnet til 1950 g:

Sådan gør du

Bitter 00 og sukker røres sammen. Tempereret margarine tilsættes. Æggene tilsættes lidt ad gangen, og mel og kanel tilsættes til sidst.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.