ODENSE Logo professionel

Mazarinbunde

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 19800 g:
     g
Opskrift er beregnet til 19800 g:

Sådan gør du

Bitter 00 og sukker røres sammen, tempereret røremargarine tilsættes. Æggene tilsættes lidt ad gangen og til sidst tilsættes melet.

1500 g mazarinmasse afvejes pr. plade og smøres ud i pladens størrelse.

Bages ved 180°C i 15-18 min.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.