ODENSE Logo professionel

Marcipanbund med smør

Grundopskrift på marcipanbunde med smør, som kan laves/afbages i kageforme eller i træramme.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 3605 g:
    g
Opskrift er beregnet til 3605 g:

Sådan gør du

Pisk æg og sukker til max volume.

Smelt smør og riv Bitter 00 på den grove side af et rivejern.

Pisk smør og Bitter 00 i æggesnapsen, og vend mel og bagepulver i.

  1. Vej af på 125 g, i kageforme natur Ø18 cm og bag ved 180 grader i 18 min.
  2. Til rammekage vejes der 1800 g af i træramme med bølgepergament og bages ved 180 grader i ca. 22 min.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.