ODENSE Logo professionel

Kokosmasse

Anvendes bl.a. i Kransekage kokos med eksotisk frugt og Kransekage kokos jul & nytår 2020.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 3600 stk.:
    stk.
Opskrift er beregnet til 3600 stk.:

Sådan gør du

Kokos, sukker og Bitter 00 røres sammen (gerne i røremaskine). Æggehvider tilsættes ad 3 gange og massen røres blød til en ensartet masse.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.