Kakao marcipanbund
Anvendes bl.a. til Peberkage roulade fra 2020.
Ingredienser
Basis opskrift: 4 store roulade bunde - 12 roulader
- 800 g Sukker
- 1200 g Past. æg
- 480 g Hvedemel
- 200 g Kartoffelmel
- 160 g Kakao (pulver)
- 8 g Bagepulver
- 300 g ODENSE Økologisk Mandelråmasse 55% - 5 kg
Sådan gør du
Sukker og æg piskes op til højeste mulige volumen. Mel, kartoffelmel, kakaopulver og bagepulver sigtes og vendes forsigtigt i den piskede æggestand.
Marcipanen rives ned i den blandede kakaodej, og vendes forsigtig sammen.
Til roulade: Dejen vejes af på 600 g pr. bageplade, og smøres ud på bagepapir i 60 cm i længden og 30 cm i bredden. Bages ved 220°C i ca. 6 min. Sæt til side indtil de skal bruges til at lave roulader med.