ODENSE Logo professionel

Kakao marcipanbund

Anvendes bl.a. til Peberkage roulade fra 2020.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 3148 g:
    g
Opskrift er beregnet til 3148 g:

Basis opskrift: 4 store roulade bunde - 12 roulader

Sådan gør du

Sukker og æg piskes op til højeste mulige volumen. Mel, kartoffelmel, kakaopulver og bagepulver sigtes og vendes forsigtigt i den piskede æggestand.

Marcipanen rives ned i den blandede kakaodej, og vendes forsigtig sammen.

Til roulade: Dejen vejes af på 600 g pr. bageplade, og smøres ud på bagepapir i 60 cm i længden og 30 cm i bredden. Bages ved 220°C i ca. 6 min. Sæt til side indtil de skal bruges til at lave roulader med.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.