ODENSE Logo professionel

Grov marcipanbund

Grov marcipanbund anvendes bl.a. til Cognackage og andre kager eller desserter.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 5076 g:
    g
Opskrift er beregnet til 5076 g:

Sådan gør du

Til 2 kantplader:

Sukker og Bitter 00 blandes sammen med en spatel. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen, og grofthakkede mandler tilsættes.

Resten af ingredienserne tilsættes, og det hele blandes godt sammen. 2 x 2.500 g vejes af og smøres jævnt ud i en kantplade.

Bages ved 180°C i ca. 30-35 min.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.