ODENSE Logo professionel

Grov hasselnøddebund

Grov hasselnøddebund anvendes bl.a. til peberkage og nougattoppe.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 5076 g:
    g
Opskrift er beregnet til 5076 g:

Basis opskrift: 2 store bunde = 96 udstukket bunde.

Sådan gør du

Sukker og Bitter 00 blandes sammen med en spatel. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen og hakkede hasselnødder tilsættes.

Resten af ingredienserne tilsættes, og det hele blandes godt sammen. Der vejes 2500 g dej af i en kantbakke med bagepapir i. Dejes smøres ud i et jævnt lag.

Bages ved 180°C i ca. 30-35 min. 

Tip

Til Peberkage/nougattoppe:
Når bundene er kølet helt af, stikkes de ud med en rund udstikker nr. 9, Ø 6,5 cm, og sættes til side.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.