ODENSE Logo professionel

Chokoladebund til rammekager

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1567 g:
    g
Opskrift er beregnet til 1567 g:
  • 500 g ODENSE Bitter 00 - 5 kg
  • 255 g Sukker
  • 270 g Past. æg (helæg)
  • 104 g Hvedemel
  • 30 g Kakao
  • 3 g Hjortetaksalt
  • 270 g Past. æggehvider
  • 135 g Sukker

Sådan gør du

Bitter 00 og sukker køres sammen med spartel. Æg tilsættes lidt efter lidt.

Derefter vendes mel, kakaopulver og hjortetaksalt i.

Æggehvider og sukker piskes sammen til max volumen, og vendes sammen med massen. 

Fordel dejen ud i 3 trærammer, foret med papir.

Bages ved 210°C i ca. 8 min.

Tip

Bundene kan fryses indtil de skal anvendes, eller op til ½ år. Bundene kan opbevares op til 2 uger i pladepose ved stuetemperatur.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.