Chokoladebund til kantplader
Ingredienser
- 5000 g ODENSE Bitter 00 - 5 kg
- 1500 g Sukker
- 2500 g Past. æggeblommer
- 1500 g Past. æg
- 1250 g Margarine
- 1500 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 1500 g Sukker
- 1500 g Past. æggehvider
- 1000 g Hvedemel (sigtet)
- 150 g Kakao (sigtet)
Sådan gør du
Bittermasse og sukker røres sammen og æggene tilsættes lidt ad gangen.
Chokoladen smeltes og smørret/margarinen tilsættes chokoladen og det røres sammen. Mænges derefter i massen.
Sukker og æggehvide piskes op til marengs i en kedel og mænges i massen sammen med sigtet hvedemel og kakaopulver.
Massen fordeles med 2450 g i hver kantplade og bages i 25 min. ved 165ºC.
Tip
Med denne smagfulde chokoladebund har du basen til flere slags kager.