ODENSE Logo professionel

Chokoladebund til kantplader

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 17400 g:
     g
Opskrift er beregnet til 17400 g:

Sådan gør du

Bittermasse og sukker røres sammen og æggene tilsættes lidt ad gangen.

Chokoladen smeltes og smørret/margarinen tilsættes chokoladen og det røres sammen. Mænges derefter i massen.

Sukker og æggehvide piskes op til marengs i en kedel og mænges i massen sammen med sigtet hvedemel og kakaopulver.

Massen fordeles med 2450 g i hver kantplade og bages i 25 min. ved 165ºC.

Tip

Med denne smagfulde chokoladebund har du basen til flere slags kager.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.