ODENSE Logo professionel

Brown and Sweet bund

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4920 g:
    g
Opskrift er beregnet til 4920 g:
  • 1080 g Røre margarine
  • 1020 g Sukker
  • 1080 g Past. æg (helæg)
  • 670 g ODENSE Bitter 00 - 5 kg
  • 620 g Hvedemel
  • 150 g Kakao (kakaopulver)
  • 300 g Vand

Sådan gør du

Alle ingredienser kommes i kedlen, hvor der røres ved højeste hastighed i 8 min.

Bemærk at alle ingredienserne skal være tempereret ved ca. 20°C.

Massen fordeles i 2 kantplader og stryges glat.

Bages ved ca. 180°C i ca. 35 min.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.