ODENSE Logo professionel

Tøse-Kaj

Portionsvenlig sjov Kaj-kage som vi har kaldt Tøse-Kaj. Lav den enten med smørcreme eller chokoladecreme.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 80 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 80 stk.:

Sådan gør du

Sådan gør du
Jordbærkompotten smøres ud på mazarinbunden. Lagkagebunden lægges øverst på kompotten. Med rund udstikker Ø 5 cm stikkes 80 bunde ud. Smørcreme, smagt til med jordbærpasta, eller chokoladecreme sprøjtes på bundene, beregn 20 g creme pr. bund. 

Marcipanovertræk rulles ned på 2,5 mm. Lidt smørcreme smøres på marcipanen, så den hæfter på cremen. Marcipanen stikkes ud med rund udstikker Ø 9 cm og lægges over cremen. Munden snittes og kajkagen dekoreres færdig med øjne og evt. gelé. 
Bunden dyppes i mørk overtræk.

Pynt/dekoration: Rød gelé, hvid glasur, ODENSE Overtræk mørk.

Tip

Bundene med creme kan opbevares på frost i pladepose og tages ud til færdiggørelse løbende.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.