ODENSE Logo professionel

Påsketoppe

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 36 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 36 stk.:

Sådan gør du

Rul mørdejen ned på 3,5 mm og udstik små bunde med udstikker nr. 8. Bag ved 190°C grader i ca. 15 min. til de er gyldne og sprøde. Gå bundene efter med udstikkeren, når de er afkølede, så de passer korrekt ned i fantasiformen.

Appelsincreme:
Vend flødecremen med appelsinpasta.

Overtræk:
Rul hver overtræksmarcipan ud til lange pølser og tvist dem sammen for at få den marmorerede effekt.

Samling:
Rul ODENSE Overtræksmarcipan ned på 2 mm og anvend ODENSE Fantasiform til at forme kagerne.
Sprøjt 24 g appelsincreme i hvert hul.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.