Påsketoppe
Små toppe lavet i ODENSE Fantasiform.
Kan laves til påske eller andre anledninger, udskift blot den farvede overtræksmarcipan.
Ingredienser
- 360 g Mørdej med vanilje
Appelsincreme
- 200 g Appelsinpasta
- 1000 g Flødecreme
Overtræk
- 650 g ODENSE Overtræksmarcipan - Gul 2,5 kg
- 650 g ODENSE Overtræksmarcipan - Hvid 2,5 kg
Sådan gør du
Rul mørdejen ned på 3,5 mm og udstik små bunde med udstikker nr. 8. Bag ved 190°C grader i ca. 15 min. til de er gyldne og sprøde. Gå bundene efter med udstikkeren, når de er afkølede, så de passer korrekt ned i fantasiformen.
Appelsincreme:
Vend flødecremen med appelsinpasta.
Overtræk:
Rul hver overtræksmarcipan ud til lange pølser og tvist dem sammen for at få den marmorerede effekt.
Samling:
Rul ODENSE Overtræksmarcipan ned på 2 mm og anvend ODENSE Fantasiform til at forme kagerne.
Sprøjt 24 g appelsincreme i hvert hul.