ODENSE Logo professionel

Margrethekagen anno 2023

Saftig hasselnød mazarinbund med mocca trøffel og saltet karamelmousse - nem og enkel opskrift - her pyntet med fine Margueritter i marcipan og mørdej, som er Dronningens yndlingsblomst. Den nemme Velvet Spray giver mulighed for en farverig og trendy afpyntning.

Kagen kan også afpyntes til andre sæsoner eller begivenheder året rundt. Brug Velvet spray farverne og forskellige blomsterudstikkere, som matcher sæsonen eller anledningen.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 15 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 15 stk.:

Sådan gør du

Hasselnød Mazarinbund
Rør mazarinmasse og tilsæt hasselnødder.
Fordel 400 g mazarinmasse i smurte kageringe Ø16 cm og bag ved 190 grader i 28-30 min.
Når bundene er afkølet, sættes der kageplast ned mellem ring og kagebund.

Mocca Trøffel
Rør Trøffel med karamelsmag sammen med Kaffe Latte Macchiato Pasta og sprøjt det på bundene. Undlad at komme det helt ud til kanten.

Karamel Mousse
Læg husblas i blød.
Smelt chokoladen forsigtig med 1000 g fløde (i microovn eller over vandbad).
Smelt husblas heri, vend æggeblommer og salt heri. Når massen er under 35 grader, vendes den sammen med den resterende fløde, som er pisket.
Fordel moussen i kageringene med bund og mocca trøffel, og sæt på frost.

Pynt
Spray de frosne kager med Velvet Spray Gul og pynt fx med margueritter lavet af ekstra hvid overtræksmarcipan og i mørdej.

Margueritterne kan med fordel laves på forhånd og opbevares i lufttætte bøtter.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.