Flagermuskage
Ingredienser
- 720 g ODENSE Overtræksmarcipan - Sort 2,5 kg til kagerne
- 290 g ODENSE Overtræksmarcipan - Sort 2,5 kg til vinger
- 500 g Flødecreme
- 440 g IGOS Fruit Filling Blåbær 60%, 5 kg
- 500 g Chokoladebund til rammekager
- 36 g ODENSE Overtræk Hvid - 1 x 2,5 kg
- 40 g ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg
Sådan gør du
Rul ODENSE overtræksmarcipan ned på 2 mm and anvend ODENSE Fantasiform til at forme kagerne, (720 g til kagerne og 290 g til vinger).
Stød marcipanovertrækket i formens huller og sprøjt flødecreme i hullerne op til knæk på kanten.
Frugtfyldning sprøjtes på cremen (ca. 12 g), og udstukne bunde (udstikker nr. 8, Ø 6 cm) lægges på. Vend formen med en bageplade med silikonepapir, og stik kagerne ud med udstikker nr. 9, Ø 6,5 cm.
Flagermusene pyntes med øjne af hvide chokoladeknapper med dupper af smeltet mørk chokolade. Vingerne stikkes ud med en oval udstikker til en bred halvmåne, og der laves takker på enderne. Vingerne lægges til tørre natten over i Fantasiformen eller i en flutesform med bagepapir.
Tip
Kagerne kan pyntes som foto - men kan også pyntes til mange andre anledninger - slip fantasien løs!