ODENSE Logo professionel

Flagermuskage

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 36 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 36 stk.:

Sådan gør du

Rul ODENSE overtræksmarcipan ned på 2 mm and anvend ODENSE Fantasiform til at forme kagerne, (720 g til kagerne og 290 g til vinger).

Stød marcipanovertrækket i formens huller og sprøjt flødecreme i hullerne op til knæk på kanten.

Frugtfyldning sprøjtes på cremen (ca. 12 g), og udstukne bunde (udstikker nr. 8, Ø 6 cm) lægges på. Vend formen med en bageplade med silikonepapir, og stik kagerne ud med udstikker nr. 9, Ø 6,5 cm.

Flagermusene pyntes med øjne af hvide chokoladeknapper med dupper af smeltet mørk chokolade. Vingerne stikkes ud med en oval udstikker til en bred halvmåne, og der laves takker på enderne. Vingerne lægges til tørre natten over i Fantasiformen eller i en flutesform med bagepapir.

Tip

Kagerne kan pyntes som foto - men kan også pyntes til mange andre anledninger - slip fantasien løs!

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.