ODENSE Logo professionel

Dannebrogskage

Dannebrogskage bestående af røde mazarinbunde og hyldeblomstcreme, pyntet med rød overtræksmarcipan, friske bær og dannebrogsflag i rød og hvid marcipan.

Dannebrogskagen er glutenfri.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 10 stk.:

Sådan gør du

Mazarinbund
Marcipan og begge slags sukker røres sammen.
Smør tilsættes af 3 omgange. Æg tilsættes af 3 omgange. Ved sidste omgang æg tilføjes det tørre samt den røde farve.

Dejen fordeles i en kantbakke med bagepapir.

Bages ca. 35 min. ved 170 grader.

Bunden fryses.

Hyldeblomstcreme
Tilbered fromagen efter fremgangsmåden på spanden. Hyldeblomst og citron tilsættes vandet.

Samling af kagen
Bunden skæres i stænger på 21x3 cm.

Mellem 2 stænger og på toppen af dem, sprøjtes en stribe creme. 2 bunde mere lægges på, så det danner et flag. Smør hele kagen op med cremen og sæt på frost.

På toppen af kagen smøres hindbær frugtfyldning.

Marcipanen rulles ned til 2,5 mm og skæres til et bånd, som sættes om kagen.

Pynt med friske røde bær og marcipanflag.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.