Bager-Kaj
Portionsvenlig sjov Kaj-kage som vi har kaldt Bager-Kaj.
Ingredienser
- 1500 g Mazarinbunde (1 plade)
- 1000 g Lagkagebunde (1 plade)
- 500 g Jordbærkompot
Chokoladecreme med jordbær
- 1500 g Chokolade ganache hvid
- 450 g Jordbærkompot
Topping
- 2500 g ODENSE Overtræksmarcipan - Hvid 2,5 kg
- 250 g ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg
Sådan gør du
Sådan gør du
Jordbærkompotten smøres ud på mazarinbunden. Lagkagebunden lægges øverst på kompotten. Med rund udstikker Ø 5 cm stikkes 80 bunde ud. Chokoladecremen sprøjtes på bundene, beregn 20 g creme pr. bund.
Marcipanovertræk rulles ned på 2,5 mm. Lidt smørcreme smøres på marcipanen, så den hæfter på cremen. Marcipanen stikkes ud med rund udstikker Ø 9 cm og lægges over cremen. Munden snittes og kajkagen dekoreres færdig med øjne og evt. gelé.
Bunden dyppes i mørk overtræk.
Pynt/dekoration: Rød gelé, hvid glasur, overtræk mørk.
Tip
Bundene med creme kan opbevares på frost i pladepose og tages ud til færdiggørelse løbende.
I stedet for chokoladecreme kan man lave en smørcreme med jordbær pasta.