ODENSE Logo professionel

Ruby-flødeboller

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 30 stk.:

Sådan gør du

Bund
Bland marcipan og sukker. Tilsæt æggehvider lidt efter lidt under omrøring. Fyld massen i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt bundene ud i ca. Ø 3 cm. Bag bundene ved 210ºC i ca. 8-10 min.

Skum
Sukker, sirup, korn fra vaniljestang og vand kommes i en gryde og koges op ved jævn varme til 118ºC. Æggehviderne piskes let med en elpisker i ca. 10 minutter, og sukkerlagen tilsættes langsomt, mens der piskes. Pisk indtil massen er helt kold. Det tager ca. 15 minutter.

Samling
Guffet fyldes i en sprøjtepose, og sprøjtes ud på de afkølede bunde.
Temperér Ruby-chokoladen. Dyp flødebollerne i en skål chokolade, eller hæld chokolade over flødebollerne. Pynt med lakridspulver, Guld-, eller Bronzestøv.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.