ODENSE Logo professionel

Risalamande

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 18 stk.:

Sådan gør du

  1. Grødris og vand koges op og mælken tilsættes og koger ved svag varme til en risengrød. Grøden afkøles. Flormelis, vaniljesukker, mandelsplitter og pisket fløde blandes i grøden til risalamande.
  2. Marcipanen rives på silikonepapir og ristes sammen med mandelsplitter i ca. 12 min. ved 160º C og bruges som marcipanknas øverst.
  3. Fyld ca. 100 g risalamande per skål, kirsebærsauce og øverst marcipanknas. Opbevares på køl.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.