Risalamande
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 18 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 18 stk.:
- 190 g Grødris
- 250 g Vand
- 1000 g Mælk
- 65 g Flormelis
- 10 g Vaniljesukker
- 75 g ODENSE Mandelsplitter - 1 kg
- 500 g Piskefløde
- 500 g ODENSE Mandel XX - 500 g
- ODENSE Mandelsplitter - 1 kg
Sådan gør du
- Grødris og vand koges op og mælken tilsættes og koger ved svag varme til en risengrød. Grøden afkøles. Flormelis, vaniljesukker, mandelsplitter og pisket fløde blandes i grøden til risalamande.
- Marcipanen rives på silikonepapir og ristes sammen med mandelsplitter i ca. 12 min. ved 160º C og bruges som marcipanknas øverst.
- Fyld ca. 100 g risalamande per skål, kirsebærsauce og øverst marcipanknas. Opbevares på køl.