Is med nøddekys, bær og chokoladesauce
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 30 stk.:
- 60 g Past. æggehvider
- 125 g Sukker
- 75 g ODENSE Bitter 00 - 1 kg
- 75 g ODENSE Hasselnødder, hakkede - 5 kg
- 50 g ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg
- ODENSE Chokolade Sauce RA/MB 1 kg
Sådan gør du
- Pisk æggehviderne stive. Drys sukkeret i lidt ad gangen, mens der piskes og pisk til marengsen er sej. Vend revet Bitter 00, hasselnødder og hakket overtræk/chokolade i marengsen.
- Sæt marengsen med skeer i små toppe og bag dem ca. 30 min. ved 110° C.
- Kom is, let knuste kys og bær lagvis i glas og server med ODENSE Chokoladesauce.