ODENSE Logo professionel

Is med nøddekys, bær og chokoladesauce

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 30 stk.:

Sådan gør du

  1. Pisk æggehviderne stive. Drys sukkeret i lidt ad gangen, mens der piskes og pisk til marengsen er sej. Vend revet Bitter 00, hasselnødder og hakket overtræk/chokolade i marengsen.
  2. Sæt marengsen med skeer i små toppe og bag dem ca. 30 min. ved 110° C.
  3. Kom is, let knuste kys og bær lagvis i glas og server med ODENSE Chokoladesauce.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.