ODENSE Logo professionel

Sprøde småkager

Fristende småkager hører julehyggen til. Disse lækre småkager varieres let ved at rulle i forskelligt pynt. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 293 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 293 stk.:
  • 1000 g Smør saltet
  • 450 g ODENSE Bitter 00 - 1 kg
  • 450 g Flormelis
  • 40 g Vaniljesukker
  • 1250 g Hvedemel
  • 100 g Past. æg
  • 225 g Kakaonibs

Sådan gør du

Rør blødt smør, Bitter 00, flormelis og vaniljesukker cremet. Rør hvedemelet i og vej af i 5 portioner af 620g. Rul til pølser af ca. 40 cm og sæt på køl. Pensel de kolde dejruller med æg og tril dme i den valgte pynt. I opskriften har vi brugt kakaonibs. 

Skær dejrullerne i 3-4 mm tykke skiver og læg småkagerne på bagepapir. Bag småkagerne ved 175OC i 12-14 min. 

Tip

Pistacienødder eller sukkerristede hasselnødder kan også anvendes som pynt.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.