Sprøde småkager
Fristende småkager hører julehyggen til. Disse lækre småkager varieres let ved at rulle i forskelligt pynt.
Ingredienser
- 1000 g Smør saltet
- 450 g ODENSE Bitter 00 - 1 kg
- 450 g Flormelis
- 40 g Vaniljesukker
- 1250 g Hvedemel
- 100 g Past. æg
- 225 g Kakaonibs
Sådan gør du
Rør blødt smør, Bitter 00, flormelis og vaniljesukker cremet. Rør hvedemelet i og vej af i 5 portioner af 620g. Rul til pølser af ca. 40 cm og sæt på køl. Pensel de kolde dejruller med æg og tril dme i den valgte pynt. I opskriften har vi brugt kakaonibs.
Skær dejrullerne i 3-4 mm tykke skiver og læg småkagerne på bagepapir. Bag småkagerne ved 175OC i 12-14 min.
Tip
Pistacienødder eller sukkerristede hasselnødder kan også anvendes som pynt.