ODENSE Logo professionel

Snackbarer

Til den lille sult.

Server til mødekaffen eller to-go.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 20 stk.:

Sådan gør du

Smelt honning i en gryde og tag den af varmen.
Smelt chokoladen heri og bland med granola, poppede korn, mandelsplitter, hasselnødder og marcipan skåret i små tern. Bland det godt og kom det i en lille bradepande beklædt med plastfilm.
Glat overfladen og sæt den koldt til næste dag.
Skær pladen i små stykker/stave og opbevar dem koldt.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.