Snackbarer
Til den lille sult.
Server til mødekaffen eller to-go.
Ingredienser
- 150 g Honning
- 200 g ODENSE Mørk Chokolade 55% - 200 g
- 100 g Crunchy Müsli eller granola crunch
- 50 g Poppede korn , fx. byg (klar til brug kerner)
- 50 g ODENSE Mandelsplitter - 1 kg
- 50 g ODENSE Hasselnødder uden hinder - 1 kg
- 50 g Valnødder
- 100 g Original ODENSE Marcipan 400 g eller
- ODENSE Økologisk Marcipan - 1 kg
Sådan gør du
Smelt honning i en gryde og tag den af varmen.
Smelt chokoladen heri og bland med granola, poppede korn, mandelsplitter, hasselnødder og marcipan skåret i små tern. Bland det godt og kom det i en lille bradepande beklædt med plastfilm.
Glat overfladen og sæt den koldt til næste dag.
Skær pladen i små stykker/stave og opbevar dem koldt.