ODENSE Logo professionel

Karamel Cookies

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 20 stk.:

Sådan gør du

  1. Pisk sukker, brun farin, vaniljesukker, marcipan og smør sammen. Tilsæt ægget og pisk lidt igen.
  2. Bland mel, bagepulver og natron i en skål, og tilsæt derefter til dejen. Rør sammen til en ensartet masse og tilsæt ODENSE Toffee kugler.
  3. Vej dejen af i stykker af 40 g og rul dem til kugler. Dejen kan stå på køl i en uge, eller fryses og blot tøes op inden bagning.
  4. Kagerne bages ved ca. 175° C i ca. 14-16 min., alt efter hvor sprøde man ønsker dem.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.