ODENSE Logo professionel

Chokoladecookies

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 140 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 140 stk.:

Sådan gør du

Bitter 00, nødder, sukker, mel og bagepulver blandes og røres i 1. gear i 8 min.

Smør/margarine og æg tilsættes og dejen røres i 1. gear i 2 min.

Chokolade pastillerne røres i dejen til sidst.

Dejen rulles til pølser á 900 g. Deles i 15 stk. og sættes på silikonepapir på bageplade.

Bages ved 180ºC i 10-12 minutter.

Tip

Cookies kan spindes med den chokoladevariant, som indgår i kagerne.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.