Chokoladecookies
Ingredienser
- 1500 g ODENSE Bitter 00 - 5 kg
- 500 g ODENSE Hasselnødder med hinder - 1 kg
- 1500 g Sukker
- 2000 g Hvedemel
- 100 g Bagepulver
- 1500 g Smør
- 500 g Past. æg
- 1500 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g (Kan også være lys eller hvid chokolade)
Sådan gør du
Bitter 00, nødder, sukker, mel og bagepulver blandes og røres i 1. gear i 8 min.
Smør/margarine og æg tilsættes og dejen røres i 1. gear i 2 min.
Chokolade pastillerne røres i dejen til sidst.
Dejen rulles til pølser á 900 g. Deles i 15 stk. og sættes på silikonepapir på bageplade.
Bages ved 180ºC i 10-12 minutter.
Tip
Cookies kan spindes med den chokoladevariant, som indgår i kagerne.