ODENSE Logo professionel

Vaniljesnurrer med creme og jordbær

Dejlige snurrer med smagen af sommer - med remonce, creme og friske jordbær. Anden frisk frugt kan også bruges. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 20 stk.:
  • 250 g Sødmælk
  • 50 g Gær
  • 15 g Sukker
  • 5 g Salt
  • 50 g Æg
  • 75 g blødt Smør
  • 500 g Hvedemel
  • Remonce

  • 100 g ODENSE Bitter 00 - 1 kg
  • 100 g Sukker
  • 100 g Smør
  • 10 g Vaniljesukker
  • Fyld

  • 400 g Kagecreme eller færdiglavet kagecreme
  • Jordbær

Sådan gør du

  1. Gær opløses i lun mælk. Øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes med dejkrog i ca. 10 min. til dejen slipper skålen. Lad dejen hæve tildækket i 30 min.
  2. Rør Bitter 00 med sukker og vaniliesukker, og tilsæt smør lidt ad gangen.
  3. Rul dejen til ca. 2,5 mm i tykkelse, ca. 30x50 cm og smør remoncen ud herpå. Undgå at komme helt ud til kanterne.
  4. Fold på den lange led, dejen 1/3 ind over sig selv og fold den sidste 1/3 ind over igen, så dejen nu ligger i 3 lag og er ca. 10x50 cm stor. Skær strimler på ca. 3x10 cm og rul dem om sig selv, og bind derefter til en snurre.
  5. Lad snurrerne efterhæve 30 min., pensl med sammenpisket æg og drys med groft rørsukker inden bagning. Bag ved 190° C i 15-20 min.
  6. Flæk de afkølede snurrer og fyld dem med creme og tynde skiver af jordbær eller anden frisk frugt.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.