ODENSE Logo professionel

Rabarbersnegle

Her finder du opskriften på vores lækre Rabarbersnegle, fyldt med den skønne IGOS Fruit Filling Rabarber og creme. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 22 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 22 stk.:

Sådan gør du

Bløddej:
Alle ingredienser æltes sammen, 3 min. langsom og 6-7 min. hurtigt, til dejen er skær. Hviler i 2 x 15 min. Rulles ned på 2,8 mm og ca. 50 cm i bredden.

Borgmester og rabarberfyldning:
Borgmestermasse, koldcreme og Fruit Filling Rabarber blandes sammen, og smøres ud på hele bløddejen. Dejen rulles sammen til snegle, og skæres ud i passende størrelse. 

Efter raskning sprøjtes ca. 25 g creme og 25 g frugtfyldning rabarber ned i midten af hver snegl, ved siden af hinanden. Sneglene bages i silikoneform ved 210°C grader i 12-15 min. Efter afbagning stryges med æggestrygelse.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.