ODENSE Logo professionel

Kringle

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 pers.:
 pers.
Opskrift er beregnet til 8 pers.:

Sådan gør du

Dej
Mælken lunes og gæren opløses i mælken. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes sammen i skål med dejkrog i ca. 10 min., til dejen slipper skålen. Dejen hæver 30 min. tildækket.

Remonce
Bagemasse og sukker røres sammen. Blødt smør røres i og til sidst æggehvider.

Creme
Kog mælken op. Pisk de øvrige ingredienser let sammen og tilsæt langsomt den varme mælk under piskning. Kom cremen tilbage i gryden og kog cremen op under piskning og køl den af.

Samling
Dejen rulles ud til en aflang plade. Remonce, creme og Nuga’mole sprøjtes midt på dejen. Dejen rulles sammen om fyldet og ligges på bageplade med bagepapir. Dejen snittes på langs og drysses med hasselflager.

Stangen efterhæver ½-1 time tildækket.

Pensles med sammenpisket æg inden bagning ved 210° C i ca. 15 min.

Tip

Nuga’mole kan erstattes af Råmasse med pistaciesmag, Sprøjteklar Nougat eller anden smag.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.